Tre typer frokostgrøt


Tre deilige frokostgrøter!
Chiagrøt, kjøleskapgrøt og havregrøt.

Chiagrøt
1 porsjon
2 dl kokosmelk
2,5 ts chiafrø

4 hakkede paranøtter eller andre nøtter
1 ss agavesirup eller annen søtning

Rør sammen kokosmelk og chiafrø i et glass med lokk.
Sett det i kjøleskapet natten over.
Serveres i glasset med nøtter og agavesirup eller annen søtning.

Kjøleskapgrøt
1 porsjon
2 dl melk
1 dl havregryn
2 ss solsikkefrø
1 ss sukker eller annen søtning
Litt salt.

1 raspet eple
8 rosiner

Rør sammen melk, havregryn, solsikkefrø, sukker og salt i et glass med lokk.
Sett det i kjøleskapet natta over.
Serveres i glasset med et raspet eple og rosiner.

Havregrøt
1 porsjon
1 dl lettkokte havregryn
2 dl vann
Litt salt

Sukker eller annen søtning og kanel

Bland sammen havregryn vann og salt i en kasserolle.
Kok under omrøring i ca. 2 minutter.
Grøten kan og kokes i mikrobølgeovnen. ( 1 minutt rør om og 1 minutt til.)
Hell grøten i en skål og server den med et sukker og kaneldryss.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.