![frokostgrøt](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/3g1-1024x683.jpg)
Chiagrøt, kjøleskapgrøt og havregrøt.
![chiagrøt](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/g1a-1006x1024.jpg)
Chiagrøt
1 porsjon
2 dl kokosmelk
2,5 ts chiafrø
4 hakkede paranøtter eller andre nøtter
1 ss agavesirup eller annen søtning
Rør sammen kokosmelk og chiafrø i et glass med lokk.
Sett det i kjøleskapet natten over.
Serveres i glasset med nøtter og agavesirup eller annen søtning.
![kjøleskapgrøt](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/g2a-1024x1004.jpg)
Kjøleskapgrøt
1 porsjon
2 dl melk
1 dl havregryn
2 ss solsikkefrø
1 ss sukker eller annen søtning
Litt salt.
1 raspet eple
8 rosiner
Rør sammen melk, havregryn, solsikkefrø, sukker og salt i et glass med lokk.
Sett det i kjøleskapet natta over.
Serveres i glasset med et raspet eple og rosiner.
![havregrøt](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/g3-923x1024.jpg)
Havregrøt
1 porsjon
1 dl lettkokte havregryn
2 dl vann
Litt salt
Sukker eller annen søtning og kanel
Bland sammen havregryn vann og salt i en kasserolle.
Kok under omrøring i ca. 2 minutter.
Grøten kan og kokes i mikrobølgeovnen. ( 1 minutt rør om og 1 minutt til.)
Hell grøten i en skål og server den med et sukker og kaneldryss.
![](http://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2020/06/gx3-1024x586.jpg)