
Pakk de inn i cellofan og gi de bort til påske, eller stikk de ned i kaken,
som kakepynt. Marengs som er tørket har lang holdbarhet.
Så lag de gjerne nå og server de i påsken.

Her lager jeg 4 kyllinger.
Sett 4 små klatter med marengsrøre på bakepapiret.
legg over papirsugerørene som vist.
Sprøyt så to runde marengs halvkuler, en til kropp og en til hode.
Dra litt i massen så du får et nebb på hodet.

Dra massen litt oppover med en tannpirker e.l.
Så det ser ut som et eggeskall.
Sprøyt på ekstra marengs under eggeskallet, der detskal det pyntes
med blomster.

Lag og to små øyne med hvit masse.
Sprøyt på blomster og blader

Sprøyt en liten blonst i håret på kyllingen.
Stek/tørk påskekyllingene i forvarmet ovn ca 100 grader
(alle ovner er forskjellige)
til den er helt tørr, i min ovn tok det 4 timer.
La den avkjøle helt før den tas av bakepapiret.

nebbet oransje eller rødt, og litt friske røde kinn.

Fyll opp stekebrettet med de før steking.



Bruk bildene som inspirasjon.
Lykke til!


