![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/g1-1-988x1024.jpg)
Lag deg en deilig smoothiebowl, eller spis den med yoghurt!
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/g1a-1-1024x683.jpg)
2-3 bananer, godt modne
1 dl agavesirup
1 dl rapsolje
1 dl kokosmasse
1 dl solsikkefrø
1 dl gresskarfrø
1 dl knuste linfrø
1 dl sesamfrø
1/2 dl chiafrø
10 dl havregryn (glutenfri)
1 ss kanel
1 ts kardemomme
1 ts flaksalt
2 dl mandler, hakket
+
Has i etter at den er stekt:
1 dl tranebær
2 dl kokosflak
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/g2-1.jpg)
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/g3-1.jpg)
Ha i alle de andre ingrediensene, uten tranebær og kokosflak.
Jeg hadde i tranebærene i røra, men anbefaler å ha de i til sist,
da de fort blir brent!!
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/g4-1.jpg)
2 bakepapirkledde stekebrett.
Sett de i forvarmet ovn 150 g på varmluft, i ca 1 time.
Etter 30 minutter tas de ut og masen vendes.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/g5-1-1024x1020.jpg)
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/g6-1-1024x994.jpg)
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/g7-1-683x1024.jpg)
eller i en tett boks.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/g8-1-1024x683.jpg)
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/g8a-2-1024x683.jpg)
eller som mellommåltid.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/07/g9-1-888x1024.jpg)