![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/06/l1-1024x683.jpg)
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/06/l2-750x1024.jpg)
Syltelake:
1 del 7% eddik, 2 del sukker, 3 del vann
0,5 dl 7 % eddik
1 dl sukker
2 dl vann
+ 2 ss rosepepper
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/06/l3-1024x1024.jpg)
Dra av den hvite gjennomsiktige hinnen.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/06/l4-1024x1024.jpg)
Kok opp laken av vann, sukker og eddik.
Ha i rosepepper og kok til sukkert er oppløst og laken er klar.
Hell den varme laken over løken.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/06/l5-1024x514.jpg)
Legg gjene en liten krukke eller lignende over så løken presses ned i laken.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/06/l6-1024x995.jpg)
Når løken er avkjølt oppbevares den kaldt.
Den er ferdig etter et døgn og har god holdbarhet.
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/06/l7-1024x683.jpg)
![](https://gryskjokken.no/wp-content/uploads/2019/06/l8-1019x1024.jpg)