Sjokoladetrøfler med rosepepper


Sjokoladetrøfler, syndig og godt! De kan smaksettes med masse forskjellig som
salt,  sitrusskall, rom, likør, matchate, konjakk, mandeldråper…. jeg har smaksatt mine sjokoladetrøfler med rosepepper, salt og litt vanilje.
300 g mørk sjokolade
3 dl fløte
1/2 ts maldonsalt
1 ts vaniljeekstrakt
1 ss rosepepper
+
Kakao for å rulle trøflene i,
ekstra rosepepper til pynt
små papirformer
*
Brekk sjokoladen i biter og ha den i en bolle.
Kok oppfløten og hell den over sjokoladen.
Rør inn vaniljeekstrakt, salt og lett knust rosepepper i sjokoladefløten.
Det ser ut som om den vil skille seg, men bare fortsett og rør til
massen er blank og fin.
Dekk bollen med plastfilm og sett den kaldt i ca 4 timer.
Lag kuler av sjokolademassen og rull de i kakao.
Legg kulene i papirformer og sett en rosepepper på hver sjokoladetrøffel.
Oppbevar trøflene kaldt i tett boks til de skal serveres.