Sitroncupcakes med rosarosetopping


Sitron cupcake med rosarosetoppng pyntet med fondantblad.
Sitron cupcake
12 stk, 180 g i ca 15 minutter
150 g mel
80 g sukker
1 ts bakepulver
1 ts natron
litt salt
1 liten sitron,  skallet og 2 ss sitronsaft
125 g yoghurt naturell
125 g olje, raps
2 egg
+ 12 papirformer, 1 muffinsbrett
+ topping av 120 g mykt smør, 120 g melis, litt rosa farge og 2 ss melk.  Se oppskrift her
+ grønne blader av fondant

Bland sammen mel, sukker, bakepulver, natron, litt salt og finraspet sitronskall i en bolle.
Lag en fordypning i midten og hell i olje, yoghurt, 2 ss sirtonsaft, 2 egg og rør det sammen i midten.
Rør så alt sammen til en glatt deig.
Fyll en muffinsform med papirformer, fordel kakerøren i formene.
Stek kakene midt i forvarmet ovn 180 g i va 15 minutter.
Pisk sammen smørkremen så den blir tykk og kremete.
Farg den lys rosa.
Ha kremen i en kakepose med stjernetipp.
Sprøyt roser på kakene.
Pymt med fondantblader.
<3
Cupcakene kan godt fryses ferdigpyntet.