Erlemor og bestemors supergode havrevafler


I dag blir det vafler til formiddagsmat, og de skal stekes ute, det har Erlemor og bestemor bestemt! 🙂
Supergode havrevafler: (stor oppskrift til minst 6 personer)
4 dl lettmelk (gjerne laktosefri)
4 dl vann
1 dl rapsolje
7 dl havremel
2 ts bakepulver
4 egg
1 ts salt
+
en bolle, en visp og et vaffeljern.
Tømm melk, vann og olje i en bolle.
Pisk sammen.
Tilsett 7 dl havremel og 2 ts bakepulver.
Pisk sammen.
Tillsett 4 egg og 1 ts salt.
Pisk godt sammen til en god røre.
La røren stå litt, gjerne 1/2 t.
Så skal vaflene stekes, til de blir gyldene.
Bestemor steker vaflene, mens Erlemor dekker bordet.
De supergode havrevaflene spises nystekte med syltetøy, sukker eller annet pålegg.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.