Rå laks og avokado blomst


Rå lakserose med avokado, vakkert og veldig godt!

Pr porsjon:
ca 150 g rå laksefilet
1/2 avokado
1/2 lime, skall og saft
3 ss god olivenolje
litt chili
1 liten bunt koreander
Salt og pepper
Dressing:
Vask limen og rasp av skallet og press ut saften.
Hakk opp ønsket mengde chili
Hakk opp koreande.
Bland alt sammen og smak til med salt og pepper.
*
Pensel litt olivenolje på tallerkenen.
Del og rensk en avokado, legg en halv avokado midt på tallerkenen.
Skjær laksefileten i tynne skiver og legg den fint rundt avokadoen.
Gjem 3 skiver som rulles til en rose og plasseres i avokadoen.
Tips: Nå kan retten dekkes med plastfolie og settes kaldt.
Like før servering, legges dressingen på laksen.
Server gjerne kald hvitvin til!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.