Innbakt pære



Innbakt pære, server det til lunch, eller som dessert med melis, krem og skivede mandler.

Innbakt pære:
2 porsjoner
2 pærer
1 egg
2 ss smeltet smør
6 ss melk
1 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
1 ss sukker
litt salt
smør til steking
*
Tilbehør:
krem, skivede/hakkede mandler og melis

Rør sammen smør, melk og egg. Hell i mel, bakepulver, sukker og salt.
Rør lett, til det blir en litt tykk røre.
Del pærene i skiver. Fjern stilken.

Legg pæreskivene i røren, la alle pæreskivene bli dekket av røre.
Smelt smør i en stekepanne på middels varme.
Legg pæreskiver i  stekepannen.

Stek pæreskivene godt, på hver side.

Spis pæreskivene nystekte til lunch.

Gjerne med et melisdryss.

Eller server de nystekte pæreskivene,
til dessert eller til kaffekosen med melis, mandler og pisket krem.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.