Rød og hvit smørkremtopping


c1Rød og hvit cupcakestopping blir ekstra lekker, når cupcakesformene og  kakepynten er rød og hvit.
c2Rød og hvit smørkremtopping:

til minst 24 cupcakes
200 g soft margarin (myk)
500 g melis
2-3 ss melk
 noen dråper med karamellsmak og  bringebærsmak
litt rød pastafarge.
2 spisskoser av plast (som man bruker til kakepynting
1 stjernetipp
1 stor konditorpose
+ 24 stk muffins (oppskrift her) (glutenfrie muffins)
24 stk kakepynt (kan utelates)
c3 c4

Pisk smør og melis på lav hastighet til alt er blandet,
tilsett melk  og pisk på høy hastighet i ca 5 minutter, til den er kremete og hvit.
Ha halvparten av kremen i en annen kumme og smak til med dråper med karamellsmak.
I den andre kremen smakes den til med dråper medbringebærsmak og kremen farges rød med litt rød pastafarge.
Ha kremene i se to spissposene av plast og klipp litt av spissene av.
Fest tippen i den store posen, og legg de to posen med krem sammen med spissene ned i den store konditorposen.
Sprøyt kremen på muffins/cupcakes.
Pynt gjerene med litt kakepynt på toppen.

c5 c6 c9 c9a