Myke bananscones, glutenfri


b1Myke gode og saftige bananscones smaker godt med smør og syltetøy på.

b2ca 10 stk
1 stor moden banan
3 ss rapsolje
3 ss tykk yoghurt
6 ss lyst glutenfritt kakemel
3 ss havrekli (glutenfri)
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
1/2 t salt
200 g i ca 20 minutt

b3

Legg bananen i en kumme og krakk den sund med en gaffel.
bland i olje og yoghurt.
Ha i mel, havrekli, fiberhusk, bakepulver og salt.
Rør deigen lett sammen .

b4Kle et stekebrett med bakepapir og sett deigen på med en spiseskje.
Stek sconsen midt i forvarmet ovn 200 g i ca 20 minutter.
Avkjøl sconsen på rist.

b5Sconsen smaker best nylaget.

b6Server banansconsen med smør og syltetøy til.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.