Jordbæris med kokossukker


j1

Søter man jordbærisen med kokossukker isteden for hvitt sukker, blir den sunnere, og den smaker fortsatt like godt! 🙂

j2

Jordbæris med kokossukker
4 porsjoner
3 dl kremfløte
3 egg (Plommene)
3-4 ss kokossukker
300 g jordbær
1/2 ts ekte vanilje
1 ss fryetørket jordbær (kan sløyfes)

j3Rens,del opp jordbærere og rør de sammen.
j4Pisk sammen kokossukker og eggeplommer til eggedosis.
Pisk fløten til krem og rør inn vaniljen.
Bland forsiktig sammen eggedosis, krem og jordbærene.
j5Hell ismassen i en bolle som tåler å bli fryst (plast eller metall)
Sett bollen i en fryser og rør i isen hver time i 3 timer (3 ganger)
Strø til sist over frysetørked jordbær, og la isen fryse til den skal serveres.
Isen kan og lages i en iskremmaskin.
j6La isen tine i ca en halv time før den serveres.
j8Server den gjerne sammen med ferske og frysetørkede jordbær.
j9Isen kan og pyntes med spiselige blomster som fioler og små stemor.

Legg inn en kommentar