Egg og baconmuffins og omelettmuffins


e1

Egg og baconmuffins og omelettmuffins er deilig å spise til frokost, lunch eller som turmat.

e2

Til hver egg og baconmuffins trengs 1 egg og en skive bacon + litt pepper
Til 3 stk omelettmuffins trengs 2 egg, ca 40 g raspet ost og 3 skiver bacon + litt pepper
+ en lett smurt muffinsform
200 g i 20 minutter

e3Del baconskivene i to og legg de i en lett smurt muffinsform så de danner et kryss i bunnen.
Knekk egg og hell i, krydder med grovmalt pepper på toppen.
e4

Til omelettmuffins piskes egg, raspet ost og litt grovmalt pepper lett sammen.
Fordel eggerøren i de baconkledde formene. Legg baconet lett over eggerøren.
Stekes midt i forvarmet oven i ca 20 minutter.
e5Ta muffinsbrettet ut av ovnen, bruk en stekegaffel og løft ut muffinsen.
e6Server gjerne tomat, agurk og eventuelt litt brød til.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.