Mangosyltetøy med kokos


m1

Deilig mangosyltetøy med kokos, sitron og smør.
Godt på brødskiva og nydelig til ost.

m2

 

Mangosylyetøy med kokos (ca 5 dl)
1 mango
3 dl sukker
1/2 sitron , skall og saft
2 dl kokosmasse
100 g smør

m3

Skrell og del opp mangoen i biter.
Vask sitronen godt og skrell av sitronskallet (bare det gule)med en potetskreller.
Skjær sitronskallet i små biter. Press ut saften av 1/2 sitron.
Ha mango, sitronsaft, sitronskall og sukker i en kasserolle.

m4

Kok opp, og la det småkoke i ca 20 minutter. Rør av og til, det skal bli ganske tykt,
og litt mørkere på farge.
Ta kasserollen av varmen og rør inn smør og kokos.

m5Hell syltetøyet på varme glass og skru på lokk.
m6

Tegn en etikett og lim på lokket, eller kopier og skriv ut min.

m7Lim etiketten på lokket. Oppbevar mangosyltetøyet kaldt til det skal brukes.
Tips: gi bort en god ost og mangosyltetøy i gave.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.