Marengsrull med kokos, krem og bringebær


r1

Deilig rullekake med friske bringebær, uten gluten, laktose og nøtter.
Server den til kaffen eller som dessert.

r2

4 store eggehviter
3,5 dl melis
1 ss maisennamel
2 ts sitronsaft
2 dl kokos flak
+
3 dl laktosefri fløte
3-4 dl ferske bringebær

r3

Pisk eggehvitene, ha i litt og litt melis. Pisk til det blir en tykk og luftig marengs.
Visp inn maisenna og sitronsaft.
Kle et stekebrett med bakepapir, fest bakepapiret med litt marengs.
Hell marengsen på og spre den utover med en slikkepott.
Strø kokosen jevnt over marengsen.

r4Stek kaken midt i forvarmet ovn 160 g i ca 25 minutter. Pass på så kokosen blir brun og ikke brent.
r5Legg en kjøkkenhånduk med et bakepapir, som er strødd med melis, klar på kjøkkenbenken.
Hvelv marengsbunnen over med kokossiden ned, dra av bakepapiret og la den bli helt kald.
Pisk krem av fløten.
r6Dekk marengsbunnen med krem og strø på bringebærene.
Rull den forsiktig sammen med hjelp av bakepapiret.
r7

La marengsrullen stå kaldt til servering.

r9

Del den i skiver og server.

r9a

Det smaker godt servert med en god kopp kaffe, eller te til.