Kokoskaker med safran og tranebær


k1Kokskaker med tranebær og god smak av safran, de er glutenfrie og smaker godt! I år blir det en av mine julekaker.
k2Kokoskaker med safran og tranebær.
50 g smør
en god knipe med safran (1/2 ts)
2 egg
100 g sukker
50 g tørkede tranebær
250 g kokos
k3Sett oven på 175 grader.
Smelt smøret og rør inn safranen.
Pisk egg og sukker lett til eggedosis.
Ha i smøret, tranebærene og kokosen.
Rør til alt er blandet.
k4Legg spiseskje store kaker på bakepapirpledde stekebrett.
Stek kakene midt i oven på forvarmet ovn 175 g i ca 12 minutter.
Kakene skal være gyldne, men ikke brendte.
Avkjøl kanene helt før de tas av bakepapiret.
k8***
k9Oppbevar kakene med matpapir mellom lagene, i tett boks.