Grønn pasta med laks og krepsehaler


p1

Grønn pasta servert med laks og krepsehaler i fløtesaus, lager du på 15 minutter.

p2 4 porsjoner
1 pakke grønn fersk pasta til 4 porsjoner
400 g fersk laksefilet
60 g krepsehaler
1 vårløk
1 rød chili
150 g gulrot
litt dill
2 dl fløte
25 g smør
salt og pepper
p3Del opp gulrøtter, vårløk og chili.
Fjern frøene i chilien vist du vil ha det mildere.
Del laksen i biter.
p4Smelt smøret i en stekepanne,
og stek løk, chili og vårløk i et par minutter.
p5Hell i fløten og la det småkoke i et par minutter til.
p6  Kok pastaen som vist på pakken.p7Slå av varmen, og ha laks og krepsehaler i fløtesausen.
p8Rør det lett inn, det skal bare varmes på ettervarmen.
p9Hall vannet av pastaen og bland det forsiktig inn.
Server retten med en gang,  pynt med dill på toppen.

Legg inn en kommentar