Eplekake på 1-2-3


Denne eplekaka er superenkel, du lager den på 1-2-3.

Eplekake på 1-2-3:
2 egg
1 dl rapsolje
2,5 dl hvetemel
1,2 dl sukker
2 ts bakepulver
2-3 sure epler
1-2 ss hakkede mandler (kan utelates)
Kanel og sukkerdryss
+ 3 dl fløte pisket til krem
 Bland sammen egg og olje.
Ha i hvetemel, sukker og bakepulver.
Rør til såvidt alt er blandet.
Legg bakepapir i ei lita form 20 x 25 cm
Hell røra i formen, den er litt tykk så smør den utover.
Skrell eplene og del de i båter.
Legg de over deigen og strø på med mandler, kanel og sukker.
Stek nederst i forvarmet ovn 200 grader i ca 25 min.
Prøv med en bakepinne eller tannpirker om den er ferdig.
    
Kaken serveres lun med pisket krem.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.