Arme riddere


 Arme riddere, var noe av det første jeg laget som barn.
Kjempegodt til kveldsmat eller kosemat,
 og bonusen er at du får brukt opp gammelt brød.

 Arme riddere:
1 porsjon
2 skiver brød (gjerne gammelt)
1 egg
1, 5 dl melk
1/2 ts kanel
litt salt
+ smør til steking
*
Toppes med:
 sukker, syltetøy, krem og bære….
 Rør sammen egg, melk, kanel og litt salt i en dyp skål.
Legg i brødskivene og la de trekke til de har trukket til seg
 så mye av veske som mulig.
Varm en stekepanne ha smør i. 
 Stek brødskivene på middels varme,
 til de er gyldne på begge sider.
 Arme riddere smaker best lunkne med sukker eller syltetøy.
Tips:
Server de med krem, bær og et dryss kanel, til  dessert.
Enkelt og kjempegodt!