Sitronkake med hvit glasur


 Denne sitronkaken er lett å lage, 
og den  holder seg godt i flere dager.

 Sitronkake med hvit glasur:
1/2 sitron saft og skall
125 g smeltet smør
2 egg
1 ss melk
125 g sukker
175 g hvetemel
1/2 ts bakepulver
*
Glasur
150 g melis
1 ss sitronsaft
1-2 ss melk
*
Sukkerpynt:
4 hvite roser i fondant
12 hvite sukkerperler
Sett ovnen på 180 grader. 
 Vask sitronen, rasp av det gule skallet
og press ut sitronsaften.
Bland Sitronskall, saft, melk, egg og smeltet avkjølt smør
i en bolle. Sikt i mel og bakepulver og ha i sukker.
Rør så alt blir blandet.
Ha røra i en smurt form ca 1,2 l.
Hell i røra og stek kaken nederst
 i forvarmet ovn i ca 25 minutter.
Prøv med en stekepinne om den er ferdig.
Avkjøl kaken i 5 min før den tas ut av formen. 
Avkjøl kaken og legg den på et kakefat.
Rør sammen siktet melis, sitronsaft og melk, 
til det blir en tykk men flytende røre.
Hell den over kaken,
 og pynt med sukker roser og perler.
 ***
Server gjerne god kaffe eller te til.