Plesken enkle kaker som smelter i munnen


Nabokona vår lagde alltid plesken til jul, jeg husker at de smeltet i munnen
og at det var en korint i midten.

 Plesken:
ca 24 stk
3 egg (størrelse m)
125 g sukker
125 g hvetemel
1 ts bakepulver
24 korinter eller biter av kandiserte kirsebær
(jeg hadde ikke korinter)
 Sett stekeovnen på 200 grader.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Sikt i mel og bakepulver og rør det lett i.
Del opp de kandiserte kirsebærene i biter.
 Legg en og en spiseskje røre på bakepapirkledde stekebrett.
Legg 3 x 3 kaker på hvert brett, de flyter litt utover.
Legg en bit av kandisert bær eller korint i midten av hver kake,
Stek kakene midt i forvarmet ovn 200 grader i ca 10 minutter.
Kakene skal være lett gyldne, men ikke brune.
La de avkjøles litt før de tas av bakepapiret.
Kakene smaker aller best nystekte, da smelter de i munnen,
 men holder seg i tett boks, kaldt i ca en uke.
De er kjempefine å singelfryse og tiner på et øyeblikk.