Sjokolademousse med Crème Fraîche, bringebær og pistasjenøtter


 Sjokolademousse i porsjonsskåler med bringebær og pistasjenøtter.

 Sjokolademousse med Crème Fraîche, bringebær og pistasjenøtter:
4 porsjoner
400 g mørk sjokolade gjerne 70%
2 dl Crème Fraîche
ca 20 bringebær
ca 20 opphakkede pistasjenøtter
litt sukker eller annet søtstoff, etter ønske.
 Pisk Crème Fraîche til myk krem.
Smelt sjokoladen over vannbad eller i microen 1 minutt.
Pisk den litt avkjølte sjokoladen inn i kremen.
Smak til med ønsket søtstoff/sukker.
 Fordel sjokolademousseen i 4 porsjonsglass/fat.
Legg bringebær og pistasjenøtter over.
 Sett mousseen kaldt til den skal serveres.


Én tanke om “Sjokolademousse med Crème Fraîche, bringebær og pistasjenøtter

Det er stengt for kommentarer.