Sjokolademousse med Crème Fraîche, bringebær og pistasjenøtter


 Sjokolademousse i porsjonsskåler med bringebær og pistasjenøtter.

 Sjokolademousse med Crème Fraîche, bringebær og pistasjenøtter:
4 porsjoner
400 g mørk sjokolade gjerne 70%
2 dl Crème Fraîche
ca 20 bringebær
ca 20 opphakkede pistasjenøtter
litt sukker eller annet søtstoff, etter ønske.
 Pisk Crème Fraîche til myk krem.
Smelt sjokoladen over vannbad eller i microen 1 minutt.
Pisk den litt avkjølte sjokoladen inn i kremen.
Smak til med ønsket søtstoff/sukker.
 Fordel sjokolademousseen i 4 porsjonsglass/fat.
Legg bringebær og pistasjenøtter over.
 Sett mousseen kaldt til den skal serveres.


Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Én tanke om “Sjokolademousse med Crème Fraîche, bringebær og pistasjenøtter