Kokoskake med plommer og spiselige blomster


 En ekte høstkake, pyntet med saftige plommer og spiselige blomster.

 Kokoskake med plommer og spiselige blomster:
150 g mykt smør
2 dl sukker
4 egg
1,5 dl mandelmel
1,5 dl kokos
1,5 dl glutenfritt lyst kakemel 
(tåler du gluten kan du bruke hvetemel)
2 ts bakepulver
1,5 dl melk
2 dl kokos flak til å strø på
+
5 saftige plommer
spiselige blomster
Jeg har brukt agurkurt og erterblomster
 Sett stekeovnen på 175 grader.
Rør sammen smør og sukker,
rør så inn et og et egg.
Ha i mandelmel, kokos, glutenfritt mel,
 bakepulver og melk.
Rør til alt er blandet.
Smør ei 24 cm rund kakeform, og legg bakepapir i bunnen.
Hell i røra.
Stek kaken på nederste rille i ca 30 minutter.
Prøv med en bakepinne om den er stekt.
 Avkjøl kaken på rist til den er kald.
Fjern kakeformen og bakepapiret, og legg kaken på et fat.
 Del opp plommene i båter og fjern steinene.
 Legg plommene midt på kaken.
 Pynt med spiselige blomster.
Server gjerne fløtekrem eller vaniljeis til kaken.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.