Stekt hvalbiff


 Stekt hvalbiff med fenikkel, nektarin og salat.

 Stekt hvalbiff med salat:
pr porsjon
200 g hvalbiff ca 1,5 cm tykk
1/2 nektarin
50 g fenikkel
ca 100 g issalat
Smør, olje, salt og pepper
litt tykk søt balsamicoeddik
 Krydder hvalbiffen med salt og pepper på begge sider.
Smelt 1 ss smør og 1 ss olje i en stekepanne på ganske sterk varme.
Legg i hvalbiffen og la den steke i ca 2-3 minutter.
Snu den og la den steke like lenge på andre siden.
Biffen blir medium stekt. vil du ha den godt stekt, må den stekes lengere.
Legg hvalbiffen på et fat for å hvile.
 Del opp nektarin og fenikkel.
Stek det gyldent på begge sider i litt smør,
 krydder med litt salt og pepper.
Del opp salat og legg den på et fat.
Legg over stekt fenikkel og nektarin.
 Del opp hvalbiffen i biter.
 Legg den over salaten.
Hell litt tykk balsamicoeddik over hvalbiffen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.