Hjemmelaget sandwich is


 Bernhard og bestemors sandwich is smaker kjempegodt!


 Bernhard og bestemors hjemmelaget sandwich is:
3 liter ferdig is, eller hjemmelaget
til to kaker
2 x 3 egg
2 x 100 g sukker
2 x 40 g  kakao
2 x 60 g mel (glutenfri fin kakemiks eller hvetemel)
2 bakepapir
*
papir og hyssing for å pakke inn isene
Først: 
Ta isen ut av fryseren, så den blir litt tint.
Sett stekeoven på 225 grader.
*
 Lag første kake:
Pisk 3 egg og 100 g sukker til eggedosis.
Mål opp mel og kakao, og sikt det i en bolle.
 Hell melblandingen i eggedosisen, og rør forsiktig sammen.
Legg  litt røre på et stekebrett og legg på et bakepapir.
 (så glir ikke papiret av brettet)
 Smør røra utover bakepapiret. 
Stek kaken midt i forvarmet ovn i ca 10 minutter.
Ta den ut av ovnen og avkjøl den på rist.
*
Så lager du kake nr to på samme måte.
 Når begge kakene er helt kalde,
legges den ene kake bunnen, med papiret ned i en langpanne.
Smør isen utover, og legg neste kake over med papiret opp.
Dra av det øverste papiret,
 og sett kaken i fryseboksen i 4 timer.
 Etter minst 4 timer tar du kaken ut av fryseren,
 og deler den i sandwitch størrelser,
eller i de størrelsene du vil.
 Pakk inn isene i papir og knytt hyssing rundt.
Eller legg isene i boks med papir mellom lagene.
Dette må gjøres fort så ikke isen smelter.
Legg nå isen i fryseren igjen, til den skal spises.
Bernhard synes isen ble kjempegod!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

150 tanker om “Hjemmelaget sandwich is