Stekt tunfisk med salat av gulrot og koriander


Stekt tunfisk med salat av gulrot og koriander:
1 porsjon
200 g fersk tunfisk
2 ss sesamfrø, hvite og sorte blandet
salt og pepper
smør
*
1 gulrot
1 neve koriander
1 ss god olivenolje
1 ss soyasaus (gjerne glutenfri)
 Krydder tunfisken med litt salt og pepper.
Rull den i sesamfrøene så hele fiskestykket blir dekt.
 Varm opp smøret og stek tunfisken på middels varme,
 i ca 2 minutter på hver side.
 La den hvile litt.
Rens og del opp gulroten.
 Skjær tunfisken i skiver og legg den på en tallerken.
 Legg gulrøtter og koriander ved siden av tunfisken.
 Hell over olje og soyasaus, og server.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Stekt tunfisk med salat av gulrot og koriander