Stekt tunfisk med salat av gulrot og koriander


Stekt tunfisk med salat av gulrot og koriander:
1 porsjon
200 g fersk tunfisk
2 ss sesamfrø, hvite og sorte blandet
salt og pepper
smør
*
1 gulrot
1 neve koriander
1 ss god olivenolje
1 ss soyasaus (gjerne glutenfri)
 Krydder tunfisken med litt salt og pepper.
Rull den i sesamfrøene så hele fiskestykket blir dekt.
 Varm opp smøret og stek tunfisken på middels varme,
 i ca 2 minutter på hver side.
 La den hvile litt.
Rens og del opp gulroten.
 Skjær tunfisken i skiver og legg den på en tallerken.
 Legg gulrøtter og koriander ved siden av tunfisken.
 Hell over olje og soyasaus, og server.

Én tanke om “Stekt tunfisk med salat av gulrot og koriander

Det er stengt for kommentarer.