Enkel tapas for to


 Tapas for to lager du på 1-2-3.


 Tapas for to:
4 små paprika
3-4 ss fetaost
6 små tomater
basilikumblader
100 g brie eller annen ost
6 oliven
6 tykke skiver av god spekepølse
litt fersk rød chili
spirer eller salat
6 små cocktailpinner
 Skjæ  stilken av paprikaen og kok den lett i ca 5 minutter.
Avkjøl den i kaldt vann, tørk den, 
og fyll den med fetaost, 
som er blandet med opphakket chili og basilikum.
Legg de på et serveringsfat.
 Del opp brie eller annen ost i seks biter.
Tre tomater, ost og basilikumblader på små cocktailpinner.
Legg de på serveringsfatet.
 Legg spirer/salat på  serveringsfatet,
ha skiver av spekepølse og oliven over.
Kvern gjerne litt grovmalt pepper over og server.