Enkel tapas for to


 Tapas for to lager du på 1-2-3.


 Tapas for to:
4 små paprika
3-4 ss fetaost
6 små tomater
basilikumblader
100 g brie eller annen ost
6 oliven
6 tykke skiver av god spekepølse
litt fersk rød chili
spirer eller salat
6 små cocktailpinner
 Skjæ  stilken av paprikaen og kok den lett i ca 5 minutter.
Avkjøl den i kaldt vann, tørk den, 
og fyll den med fetaost, 
som er blandet med opphakket chili og basilikum.
Legg de på et serveringsfat.
 Del opp brie eller annen ost i seks biter.
Tre tomater, ost og basilikumblader på små cocktailpinner.
Legg de på serveringsfatet.
 Legg spirer/salat på  serveringsfatet,
ha skiver av spekepølse og oliven over.
Kvern gjerne litt grovmalt pepper over og server.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.