Bernhards GULE PÅSKEMUFFINS med sitronglasur


 Bernhards GULE PÅSKEMUFFINS med sitronglasur.
DE ser ut som påskekyllinger,
og smaker både surt og søtt
og de superenkle og glutenfri.

Bernhards gule påskemuffins
 med sitronglasur:
ca 18-20 stk.
1 pose lyse muffins fra TORO (de er glutenfri)
1,5 dl kaldt vann
1 dl rapsolje
*
Gul sitronglasur:
1/2 dl sitronsaft ca 1 sitron
melis til passe tykk røre
litt gul matfarge
+
sukkerperler til øyne og nebb
*
200 grader ca 12 minutter
Sett stekeovnen på 200 grader.
Bland sammen kakemelet fra en pose lys muffins(TORO)
olje og vann.
Rør godt så det blir en glatt røre.
Legg ca 18 muffinsformer av papir i et muffinsbrett.
Fordel muffinsrøra i formene.
ca 1/2 fulle..
*
Nå må en voksen hjelpe til!
Stek muffinsen i ca 12 minutter i 200 graders forvarmet ovn.
Avkjøl muffinsen på rist.
Press ut saften fra en sitron.
Rør i melis til røra er ganske tykk,
men at den er lett og smøre på.
Bland i litt gul matfarge.
Rør godt til det er blitt en fin gul farge.
Smør melis på muffinsene med en liten kniv,
og sett på sukkerperler til øyne og nebb.
Se så søte påskemuffins!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 tanker om “Bernhards GULE PÅSKEMUFFINS med sitronglasur