Ovnsbakt fisk med ostesaus, erter og chorizo


 Ovnsbakt fisk enkelt og godt.

 Ovnsbakt fisk med ostesaus, erter og chorizo
4 porsjoner
800 g frossen fiskefilet (torsk, sei…)
200 g frosne erter
100 g chorizopølse
2 dl fløte
100 g kremost
1 lime
salt og pepper
*
tilbehør:
4 porsjoner pasta
eller
squash pasta av 2 squash (se her)
 parmesan
olivenolje
 Sett ovnen på 200 grader.
*
Rør sammen fløte og kremost til en saus.
Smak til med limesaft, salt og pepper.
 Ha erter i en ildfast form,
 legg over fiske filetene som er delt i porsjonsstykker.
Skjær chorizopølsen i skiver og fordel den over.
Krydder med salt og grovmalt pepper.
Hell så ostesausen over.
Sett formen midt  i forvarmet ovn 200 grader.
 Bak fisken til sausen er gylden og fisken er kokt.
Det tar ca 30-35 minutter.
 Rør litt i sauen så den blander seg med fiskekraften.
Serveres med pasta eller squashpasta.
Hell over litt god olivenolje
 og strø på lit parmesan før servering.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.