Brownies med marshmallow- og kakaotopp


 Deilig mørk brownies med seig marshmallow og kakaotopp.

 Brownies med marshmallow- og kakaotopp:
ca 16 biter
4 egg
3 dl sukker
200 g smør
200 g mørk sjokolade
1,5 dl kakao
3 ss sterk kaffe
2 dl hvetemel (eller glutenfritt mel)
+
150 g marshmallows
2 ss kakao
(steketid: 200 grader i 25 minutter)
 Rør egg og sukker til tykk eggedosis.
Smelt smør og sjokolade i en kasserolle.
 Rør inn det litt avkjølte sjokoladesmøret i eggedosisen.
Sikt mel og kakao i og ha i kaffen.
 Bland sammen med en slikkepott og hell røra i en bakepapirkledd
form, (1/2 langform) eller ei 24 cm rund form.
Del opp marshmallow og legg de over kakedeigen.
Press de litt med i deigen med en skje.
 Stek kaken midt i forvarmet ovn 200 grader i ca 25 minutter.
 Ta kaken ut av ovnen og dryss over kakao.
 Når kaken er kald,
deles den i biter.
Kaken er mektig, seig og god!
Oppbevar kaken kaldt.
Den kan godt fryses.
Tips: skal den serveres til barn,
 hadde jeg byttet ut kakaodrysset med melis. 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Brownies med marshmallow- og kakaotopp