Bestemors sjokoladeboller


Sjokoladeboller går aldri av moten, 
de smaker like godt nå som da du var liten.

Bestemors sjokoladeboller: (16 store)
 200 g mykt smør
200 g melis
1 stor ts ekte vaniljesukker
4 ss kakao
4 dl havregryn (helst lettkokte små)
+
100 g perlesukker
 Rør sammen smør, melis, vaniljesukker og kakao.
Ha i havregrynene og rør sammen.
Sett sjokolademassen kjørlig i ca 1 time.
 Hell perlesukkeret på et fat.
Lag sjokoladeboller av sjokolademassen.
Rull de i perlesukker.
 Legg de i en boks med matpapir mellom lagene.
 Oppbevar de kaldt i tett boks.
De har lang holdbarhet,
se på holdbarheten på smøret…
Tips: melkefri – bruk melkefritt margarin,
       glutenfri- bruk glutenfri  gavregryn.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.