Ovnsbakt leverpostei med laurbærbladpynt


 Ovnsbakt leverpostei med laurbærbladpynt:
600 g lever 
350 g spekk
2 egg
3 dl melk
1 ts allehånde
1 ts salt
6 ansjosfileter
3 ss ansjoslake
1/4 ts pepper
laurbærblader til pynt
Fordel leverdeigen i små skåler,
Legg laurbærblader på toppen.
Bak leverposteien i vannbad i forvarmet ovn 180 grader,
 i ca 1 time.
Skru på grillen og oven på 220 grader.
 Bak de ytterligere i 10 minutter,
 så får de en fin skorpe på toppen.
 Oppbevar leverposteien tildekket med aluminiumsfolie i kjøleskapet.
Leverposteien kan godt fryses.
 Leverpostei smaker godt på grovt brød med syltede rødbeter til.
tips: Prøv leverpostei med rørte tyttebær på.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.