Juledessert


 Julen sine dessert lages enkelt av
 Brownies med krem og sjokoladekrem melisdryss og fondanpynt.

Brownies:
mins til 6 personer
2 egg
3 dl sukker
2 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
4 spiseskjeer kakao
1 ½ dl mel
100 g smeltet smør
Bland alt det tørre, og alt det våte for seg selv,
blander disse to delene sammen.
Has i smurt eller papirkledd liten form ca 20cm
Stekes i 35 minutter på 150 grader.
*
Del kaken i porsjons stykker og legg på fat.
 Pisk krem av 3 dl fløte.
Lag sjokoladekrem:
2 dl fløte
200 g god sjokolade gjerne mørk
*
Hakk sjokoladen i biter, ha den i ei skål. 
Kok opp fløten og hell den over sjokoladen.
Rør til sjokoladen smelter. Sett den kjørlig i minst en time.
Pisk den opp.
 Legg en skje krem og en skje sjokoladekrem på hvert fat.
Dryss melis over.
 Pynt med fondantpynt.
Mektig og god. 
Det smaker godt med sterk kaffe til!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.