Tyttebærkake med yoghurtglasur


 Tyttebærkake med yoghurtglasur.
Bak den glutenfri, eller med vanlig mel, vist du tåker det.

Tyttebærkake (glutenfri):
2  dl sukker
3 egg
2 dl yoghurt (helst tykk gresk type)
1,5 dl rapsolje
4,5 dl  toro glutenfti fin kakemiks (eller 5 dl hvetemel)
1,5 ts bakepulver
2 dl tyttebær (ferske eller frosne)
*
Yoghurtglasur:
3 dl gresk yoghurt
2 dl melis
+ 1 dl tyttebær (ferske eller frosne)
 Piske eggedosis av egg og sukker.
Hell i olje, yoghurt, mel, bakepulver
 og tyttebærene.
 Rør så alt blir blandet.
 Hell røra i en bakepapirkledd kakeform
25 cm x 35 cm eller ei rund form 24 cm.
 Stek kaken i forvarmet ovn 200 g i ca 25 minutter.
Kjenn etter med en bakepinne om kake er ferdig.
 Rør sammen melis og yoghurt.
 Hell glasur over kaken og strø på tyttebær.
Skal kaken fryses, må den fryses uten glasur.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.