Lun kyllingsalat på 1-2-3


 Deilig lun kyllingsalat laget på 1-2-3.

 Lun kyllingsalat:
til 3-4 personer
1 grillet kylling(helst nystekt og varm fra butikken)
1 bunt asparges
1 pose ferdig salat
1 rød løk
4 tomater
1/2 hvitløk
4 ss gresskarkjerner
saft av 1/2 sitron
2-3 ss olivenolje
salt og nykværnet pepper etter smak
Rist gresskarkjernene på middels varme i ei tørr stekepanne. 
 Del opp asparges og ha de i panna.
Rist panna av og til så ikke noe svir.
 Del opp tomater og rødløk,
ha det og salaten i en bolle.
Hakk opp hvitløk og ha i.
 Rens bort skinn og bein fra kyllingen og del den i biter.
 Ha halvparten av kyllingen i bollen,
pluss sitronsaft, olivenolje salt og pepper.
Bland lett.
 Fordel salaten på tallerkener og legg på  resten av kyllingen.
Strø til sist over gresskarkjerner og  asparges.
Server! 🙂

Legg inn en kommentar