God gammeldags rullekake, glutenfri.


 Rullekake er en klassiker, du kan servere den som den er, eller toppe den med krem.
Denne rullekakeoppskriften er ennå bedre enn den forrige jeg blogget,
selv om den og er kjempegod.

 God gammeldags rullekake, glutenfri:
3 egg
100 g sukker
90 g glutenfritt kakemel (eller 100 g hvetemel vist du tåler det)
1/2 ts bakepulver
ca 2 dl tykt bringebærsyltetøy
+ ekstra sukker for å strø på.
2 bakepapir
Sett oven på 225 grader. 
Pisk tykk eggedosis av sukker og egg.
Bland mel og bakepulver og sikt det i.
Røe alt sammen med en slikkepott.
 Legg et ark med bakepapir på et stekebrett,
ha rullekakerøra på og bre den utover.
Legg et bakepair på benken som du strør med sukker.
 Stek kaken i forvarmet ovn 225 g i 6-7 minutter.
Kaken skal være lett gylden, pass på det går fort.
 Ta kaken ut av ovnen og ta tak i to ender av bakepapiret.
Legg kaka ned på det sukrede papiret.
Dra av bakepapiret som kaken er stekt på.
La den kjøle litt av og smør på syltetøyet.
 Rull sammen kaken.
 Bruk papiret og rull sammen.
 ***
 Del kaken i skiver med en brødkniv.
 Legg kakene på et serveringsfat.
Sprøyt pisket krem på toppen av hver kake, server litt
frisk yoghurt til, eller server den som den er.