Bringebærkrem med lavendel i iskjeks


 Man tar det man har…og så blir det en liten dessert! 🙂

Bringebærkrem med lavendel i iskjeks: 
til 4 personer
4 iskjeks
100 g kremost naturell
3 dl fløte
ca 300 g bringebær
8 lavendelfrø
litt sukker eller annen søtning
noen stilker lavendel + bringebær til pynt
 Pisk fløten til bløt krem
pisk inn osten og bringebærene, ta av noen til pynt.
 Smak til med sukker og litt hakket lavendel 4 frø (vist du vil).
 Brekk litt av toppen av iskjeksene som vist på bildet.
Så blir det letter å fylle kjeksene.
 Legg litt krem på fatet, så iskjeksen (da ligger den i ro)
Fyll så i kremen.
 Strø over den kjeksen du knakk av og pynt med bringebær
og litt lavendel.
Server desserten nylaget.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Bringebærkrem med lavendel i iskjeks