Bringebærkrem med lavendel i iskjeks


 Man tar det man har…og så blir det en liten dessert! 🙂

Bringebærkrem med lavendel i iskjeks: 
til 4 personer
4 iskjeks
100 g kremost naturell
3 dl fløte
ca 300 g bringebær
8 lavendelfrø
litt sukker eller annen søtning
noen stilker lavendel + bringebær til pynt
 Pisk fløten til bløt krem
pisk inn osten og bringebærene, ta av noen til pynt.
 Smak til med sukker og litt hakket lavendel 4 frø (vist du vil).
 Brekk litt av toppen av iskjeksene som vist på bildet.
Så blir det letter å fylle kjeksene.
 Legg litt krem på fatet, så iskjeksen (da ligger den i ro)
Fyll så i kremen.
 Strø over den kjeksen du knakk av og pynt med bringebær
og litt lavendel.
Server desserten nylaget.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Én tanke om “Bringebærkrem med lavendel i iskjeks