Sjokoladepudding – god gammeldags



 God gammeldags sjokoladepudding med krem.

 Sjokoladepudding- god gammeldags:
4 små porsjoner
4 dl melk
3 ss sukker
1 ts vaniljesukker
2 ss maisenamel
50 g mørk kokesjokolade
+ 2 dl fløte som piskes til krem
+ 4 stemorsblomster og mynteblader
 Rør sammen melk, sukker, vaniljesukker og maisenamel i en kjele.
Sett kjelen på middels varm plate, rør til det koker opp
og ta kjelen av plata .
Del sjokoladen i biter og ha den i kjelen. 
 Rør til sjokoladen er smeltet og blandingen er jevn.
Hell sjokoladepuddingen i 4 silikon muffins former.
du kan og bruke 4 glass eller skåler.
Sett sjokoladepuddingen kaldt i minst 3 timer, eller natten over.
 plasser formen med den avkjølte puddingen på et fat
og rist litt så den løsner.
 Pynt hver pudding med pisket krem,
 en stemorsblomst og et mynteblad.
Tips: prøv og sjokoladepudding
 med ferske bringebær og krem.
Eller server den tradisjonelt med vaniljesaus. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

5 tanker om “Sjokoladepudding – god gammeldags