Sjokoladepudding – god gammeldags



 God gammeldags sjokoladepudding med krem.

 Sjokoladepudding- god gammeldags:
4 små porsjoner
4 dl melk
3 ss sukker
1 ts vaniljesukker
2 ss maisenamel
50 g mørk kokesjokolade
+ 2 dl fløte som piskes til krem
+ 4 stemorsblomster og mynteblader
 Rør sammen melk, sukker, vaniljesukker og maisenamel i en kjele.
Sett kjelen på middels varm plate, rør til det koker opp
og ta kjelen av plata .
Del sjokoladen i biter og ha den i kjelen. 
 Rør til sjokoladen er smeltet og blandingen er jevn.
Hell sjokoladepuddingen i 4 silikon muffins former.
du kan og bruke 4 glass eller skåler.
Sett sjokoladepuddingen kaldt i minst 3 timer, eller natten over.
 plasser formen med den avkjølte puddingen på et fat
og rist litt så den løsner.
 Pynt hver pudding med pisket krem,
 en stemorsblomst og et mynteblad.
Tips: prøv og sjokoladepudding
 med ferske bringebær og krem.
Eller server den tradisjonelt med vaniljesaus. 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 tanker om “Sjokoladepudding – god gammeldags