Brownies muffins


Supergode brownies muffins toppet med ferske bringebær og krem.

 Brownies muffins:
12 stk
100 g mørk sjokolade
100 g smør
250 g sukker
1 ss kakao
3 egg
100 g toro glutenfritt mel (eller hvetemel)
+
3 dl fløte
1 kurv ferske bringebær ca 36 stk
 Ha sjokolade, smør, sukker og kakao i en kasserolle,
rør det sammen på middels svak varme, til det blir en jevn røre.
 Pisk sammen eggene og rør de i.
Sikt i melet og rør så alt er blandet.
 Fordel kakemassen i muffinsformer.
Stek muffinsen i forvarmet ovn 170 grader i 20 minutter.
 Avkjøl brownies muffinsen, og pisk fløten til krem.
 Legg tre bringebær på hver muffins.
 Sprøyt over kremen.
 Sett kakene kjørlig til de skal serveres.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 tanker om “Brownies muffins