Grillet kyllingspyd med tillbehør


Grillet kyllingspyd med grillet ananas, ris og karrisaus.


*
6 porsjoner
6 kyllingbryst 
1 ts spisskommenfrø
1 ts korianderfrø
1/2 ts chili flak
1 ts gurkemeie
1 ss olje
litt salt og pepper
*
1/2 ananas
1/2 chili
1 ss olje
*
ris til 6 porsjoner
*
Karrisaus:
1 beger Creme Fraiche
1 ss karripulver
2 ss sitronsaft
skall av 1/2 siron
1 ts sukker
1/4  ts salt
Skal du bruke trespyd, må de legges i bløt i flere timer.
*
Kok risen.
 Varm en stekepanne, ha koriander, chiliflak og spisskummen i.
La krydderne bli lett stekte, rør hele tiden.
Ha de i en mørtel og knus de.
Tilsett gurkemeie, salt og pepper.
Del kyllingbrystene i 4-5 biter langsetter.
Hell i krydder og litt olje og bland godt.
Tre kyllingbitene på grillspyd.
 Del den halve ananasen i seks biter,
Smør litt olje på hver bit og strø over litt chili.
Grill kyllingspydene og ananasen til alt er gyldent.
*
Tips: legg litt folie under den nederste delen av trespydene.
Bland sammen Creme Fraiche,sitronsaft, 
raspet sitronskall, karri,sukker og salt. 
Server kyllingspydene sammen med ris, grillet ananas og
den gode karridressingen.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.