Tandoori kyllingvinger


Tandoori kyllingvinger servert med raita, pappadomusbrød og ris.

Tandoori kyllingvinger:
 til minst 4 personer
2 kg kyllingvinger
3-5 ss tandooriktydder
2 ss olje
 Er kyllingvingene frosne må de tines.
Legg alle kyllingvingene i en stor bolle. 
Ha i tandoorikrydder, 3 ss for middels sterk, 5 ss for sterk.
Hell i 2 ss olje.
Bland godt og la de ligge i minst 1 time,
 så krydderet trekker godt inn i kyllingvingene.
Legg kyllingvingene i den store ovnspanna,
 og stek de i forvarmet ovn 200 grader i ca 20 minutter.
Grill de gjerne i ovnen de siste 5 minuttene.
Papadomus (indisk brød/snak) kjøpes tørket  i pakker på 10 brød. 
Varm opp 1 dl olje i en gryte,en skal være rykende varm.
 Legg ett brød i om gangen og snu, dette går raskt.
Legg de ferdige brødene på kjøkkenpapir så oljen kan renne av.

 Server tandoorikyllingvingene sammen med papadomusbrød,

Raita (oppskrift her) og kokt ris.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.