Kokospavlova med krem og fløtecurd


Denne kaken er kjempegod og den rekker til ca 10 personer.

 Pavlova:
4 eggehviter
250 g sukker
1 ts sitronsaft
2 ts maisennamel
2 dl kokos
litt rosa matfarge (vist du vil)
+
5 dl fløte
Fløtecurd (oppskrift her)
1 sukkerblomst 
Pisk eggehviter og sitronsaft stive,
 ha i litt og litt sukker mens det piskes godt.
Ha  i maisennamelet og kokosen. 
Vend det forsiktig i med en slikkepott. 
 Legg kokosmarengsen på en bakepapirkledd stekeplate,
bre ut marengsen så det blit en sirkel som nesten fyller plata. 
 Stek kokospavlovaen i ca 50 minutter i 100 grader.
Slå av oven og la den stå til den er kald.
*
Pisk krem av fløten og bre den på den kalde kokospavlovaen.
Legg fløtecurden oppå kremen, og pynt med en sukkerblomst.
Server gjerne ferske bær til.