Kaketopper i fondant


Har du laget kaketopper på forhånd er det enkelt på pynte kaken i en fei.
Lag marsipankaken som vanlig, og lim fast toppen med kakelim eller eggehvite,
og kaken er ferdig pyntet.

Kaketopp laget fondant, med små roser og perler.
Du trenger:
Hvit fondant
rosa og grønn matfarge
kakelim eller eggehvite
Sukkerperler små og store
*
Kjevle ut fondant lag en rund form, bruk en asjett.
 Skjær ut bølger ytterst med en spiss kniv.
Må ytterkanten rosa og resten lys grønn (litt grønn farge og vann)
Lag mange små rosenknopper i hvit fondant, mal de med litt rosa og grønn utblandet matfarge.
Lag mange små blader mal de grønn.
Lim blomster, blader og perler fast med kakelim/eggehvite.
La kaketoppen tørke i minst to døgn.
Legg den i en boks til den skal brukes. 
*
Denne passer like godt til barnedåp, prinsessebursdag og brullup.
 Her er en annen variant laget til et diamatbryllup.
Det er festet en diamant av glass i midten.
Håper du ble inspirert. 🙂