Muffins med valmuefrø, krem og bringebær


Valmuemuffins fylt med ferske bringebær og toppet med fløtekrem…mmmm… 🙂

 Valmuemuffins:
ca 20 stk
2 egg
1,5 dl brunt sukker
50 g smeltet smør eller 0,5 dl olje
1,5 dl melk eller fløte
3 dl hvetemel
0,75 dl valmuefrø
1,5 ts bakepulver
+
1 kurv ferske bringebær
ts av 20 til pynt
4-5 dl fløte
Sukker /vaniljesukker
litt valmuefrø til pynt
20 muffinsformer
 Rør sammen egg, fløte/melk og smeltet avkjølt smør.
Bland i sukker, valmuefrø, mel og bakepulver.
Rør til alt er blandet.
 Fyll muffinsformene 3/4 fulle.
Stek kakene i forvarmet ovn 200 grader i ca 12 minutt.
Kjenn med en bakepinne om de er ferdige.
Avkjøl kakene.
 ***
 Ta ut litt av toppen av muffinsen med en skje.
Fyll hullet med bringebær.
 Pisk fløten til krem.
Smak til med litt vaniljesukker eler sukker.
 Fyll kremen i en sprøytepose og dekk muffinsen med krem.
 Sett et bringebær på toppen og stø litt valmuefrø over.
Spises med skje.

Legg igjen en kommentar til Rosita Vargas Avbryt svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Muffins med valmuefrø, krem og bringebær