Bønner i tomatsaus, pølse og speilegg


Bønner i tomatsaus, pølse og speilegg.
Enkelt og greit! 

 Til 2-3 personer
1 pakke store hvite bønner
1 boks hermetiske tomater (gjerne syrefrie se her)
2 ss olivenolje
1/2 ts salt
1/2 ts nymalt pepper
2 ts brunt sukker
Litt friske urter (jeg brukte løpstikke)
8 små pølser (eller 4 store)
2-3 egg
1 bunt gressløk (eller 2 vårløk)
 Tøm de hermetiske tomatene i en dyp stekepanne,
mos de så det blir en saus.
Skyll bønnene i kaldt vann, og ha de i.
Tilsett urter, salt, pepper, sukker og olje.
Rør lett og la det småkoke på svak varme i ca 5 minutter.
 Stek pølsene i en annen stekepanne og legg de over tomatbønnene.
Så stekes eggene, legg de forsiktig over…
Hakk opp gressløk
og strø den over!
Server gjerne grovt brød til…(vist du vil! :))

2 tanker om “Bønner i tomatsaus, pølse og speilegg

Det er stengt for kommentarer.