Ørret i form på grillen


 Nå er det sommer, 
og da må vi ha litt enkel mat, gjerne grillet! 🙂

 Ørret i form på grillen:
2-3 personer
500 g skinn og benfri ørretfilet i aluminiumsform
2 vårløk
1 rød liten paprika
2 nektariner
basilikumblader
salt, grovmalt pepper 1/2 lime og litt olivenolje
*
tilbehør:
2-3 store wraps
smøreost med pepper
basilikumblader
 Ta bort alt av plast og papir på formen.
krydder ørreten med salt og pepper.
Del opp løk, paprika og nektarin  i biter og legg det over fisken.
Krydder med litt salt og pepper, basilikumblader og olivenolje.
Sett forma på grillen, legg over lokket og stek i 15 – 17 minutter.
Ørreten kan  gjerne være litt rå i midten
 Smør ost på wrapsen og strø over med hakket basilikum.
Brett de dobbelt eller legg to og to sammen.
Grill de lett på begge sider.
Del wrapsen i biter.
 Kjempeenkelt
 og kjempegodt!
Press litt lime over fisken.
Server gjerne litt kesam eller rømme til.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.